Societatea

fotoaziendaDEFfotoaziendaDEF

CONSTANTELE NOASTRE

Principiul familiei - Flexibilitate - Competitivitate – Răspunsuri rapide

Principul familiei

Societatea a luat naştere în octombrie 1981. Prin urmare, de 30 de ani muncim, cercetăm, ne dezvoltăm şi ne atingem obiectivele care, de-a lungul timpului, au rămas în sânul familiei fondatoare: doar de câţiva ani ştafeta a trecut în mâinile noii generaţii. 
Acest drum, urmat din generaţie în generaţie, ne-a condus în ultimii ani la o restructurare completă a societăţii ce a proiectat-o spre viitor, graţie unor decizii nimerite legate de fluxul de muncă şi de modul în care ne prezentăm clienţilor.

Flexibilitate înseamnă să urmăreşti o linie de acţiune concretă, cu obiective clare, adaptându-te în acelaşi timp diferitelor tipuri de cereri existente pe piaţă.

În ziua de astăzi, când uneori preţul este mai important decât calitatea, trebuie să valorificăm experienţa şi să optimizăm aceste două prerogative pentru a oferi mereu un produs de calitate la un preţ corect, dar convenabil.

Datorită acestui principiu, societatea Naster este performantă, dar este şi competitivă pe piaţă.

Renovările tehnologice şi structurale de care am vorbit mai devreme, au avut ca prim rezultat posibilitatea de a da răspunsuri rapide la orice tip de exigenţă şi de cerere a clienţilor pentru a putea garanta, în cel mai scurt timp posibil, răspunsuri, oportunităţi şi satisfacţie deplină.

magazzino-azienda

ISTORIA

storiaGrafico


19 octombrie 1981: ia naştere societatea.

Ianuarie 1986: Prima linie de producţie.

După ce timp de mai mulţi ani societatea s-a ocupat cu comercializarea benzii adezive, hotărăşte să se ocupe ea însăşi cu producţia directă.

Întră în funcţiune prima maşină de întins acrilic şi prima linie de tăiere, în cadrul sediului istoric din oraşul Mornico al Serio (Bg).

Ianuarie 1996: Inaugurarea celei de-a doua maşini de întins acrilic şi completarea liniei de tăiere cu trei instalaţii automatizate şi două instalaţii pentru personalizarea produsului.

Ianuarie 2001: Din cauza problemelor create pe piaţa benzii adezive de puternica concurenţă a produselor chinezeşti la preţuri reduse şi având în vedere necesitatea de a diversifica gama de produse oferită, se adoptă calea filmului de protecţie.

Ianuarie 2006: Mărirea secţiei film de protecţie şi implementarea unui sistem propriu de organizare a aspectului comercial şi de control al producţiei.

Ianuarie 2011: Inovare şi renovare tehnologică a instalaţiei de întins şi a secţiei de tăiere.

Februarie 2013: Naster investeşte şi, din februarie, se mută în noua fabrică din Martinengo, via Tonino da Lumezzane sn, 24057 Bergamo.

În primele două luni ale anului s-a realizat mutarea în noul sediu, optimizând lay out-ul productiv şi de stocare, pentru a reduce drastic costurile interne şi pentru a le garanta clienţilor flexibilitate şi servicii de calitate superioară.

Am lucrat cu scopul de a dezvolta serviciul de servire rapidă a clienţilor, mulţumită unui depozit mai mare şi mai bine organizat, precum şi livrărilor mai rapide.

Маi 2014: Nouă comunicare. Filozofia societăţii noastre şi filozofia cu care facem afaceri, atentă, fondată pe calitate şi pe organizare se completează cu o nouă imagine coordonată, datorită partenerului nostru Super!